Feest service

Feestje?

Het kan lastig zijn om in te schatten wat er nodig is op een feest. Dat doen wij dan ook graag voor u. Als wij die inschatting mogen maken, zetten we van alles genoeg neer.

We proberen te voorkomen dat iets op is tijdens uw feest.
Dat wil ook zeggen dat er geleverde artikelen over zullen blijven. De artikelen die onaangebroken zijn worden door ons weer mee terug genomen.

Offerte aanvragen

Voor het verzorgen van uw feest hebben wij informatie nodig om een goede inschatting te maken van wat wij denken dat u nodig heeft. 

Hiervoor hebben wij een standaard contact formulier gemaakt welke u in kunt vullen en naar ons door kunt mailen.

Straatfeest of BBQ-feest

Voor het verzorgen van een straatfeest of BBQ-feest werken wij samen met Slagerij Bjorn van Koppen. U betaald bij ons de zelfde prijs voor het BBQ-pakket als op de site van Slagerij Bjorn van Koppen. 

Wij verzorgen de gekoelde dranken en eventuele aankleding van het feest en dat alles bij u gebracht en weer opgehaald wordt. Buiten het BBQ pakket geldt ook hier dat onaangebroken artikelen niet in rekening worden gebracht.

Bezorging

Het bezorgen en ophalen van de geleverde benodigdheden voor uw feest zullen binnen onze normale werktijden gedaan worden.

Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 en
vrijdag van 8.00 tot 15.00 

wanneer hier van moet worden afgeweken zijn wij genoodzaakt bezorgkosten te berekenen.

Betaling

Omdat de onaangebroken artikelen terug gegeven kunnen worden, kunnen we niet vooraf een rekening opmaken en zullen we achteraf een rekening sturen. Daarom sturen wij u een betaal verzoek zodra de factuur is opgemaakt en verzonden.

Uit ervaring blijkt dat bij de meeste feesten de rekening ongeveer 2/3 van het offerte bedrag wordt.

Offerte aanvragen

  Feest gegevens

  Personen

  Overig

  Koelgelegenheid op locatie aanwezig

  Verder willen we gebruik maken van:

  KoelgelegenheidGlaswerk (ook in plastic)BarSta tafels (1 per 10 personen)KrukkenParty tent (8 x 4 meter)

  Contactpersoon